Hem Hockey HV71 behåller ledarstaben – Rahm förlänger

HV71 behåller ledarstaben – Rahm förlänger

65
0
DELA
Nicklas Rahm HV71 Foto: SmålandsSporten

Förra veckan förlängde HV71 Johan Lindboms kontrakt. Nu är det klart att även Nicklas Rahm stannar i föreningen en längre tid meddelar man i sitt pressmeddelande.

Nicklas Rahm kom tillbaka till HV71 inför förra säsongen och nu förlängs tränarens kontrakt till och med 2020. – Nicklas är en oerhört viktig bit i tränarkonstellationen, med sin kompetens, sitt driv och sitt positiva sätt att vara. Vi är mycket glada över att han är HV-tränare även i framtiden, säger Johan Hult.

Nicklas Rahm om fortsättningen i moderklubben: – Min målsättning var att fortsätta i föreningen en längre tid, så det känns riktigt kul att det nu blir så. Jag har under säsongen fått bra möjligheter att utvecklas i denna ledarstab och trivs väldigt bra med människorna i och runt om föreningen. Nu är drivet starkt att bli ännu bättre, både för mig och för klubben.

Kontraktet med Nicklas Rahm gäller till och med 2020.