DELA
Johanna Jäderland JIK Foto: JIK

Johanna anslöt till JIK inför den gångna säsongen från Östra SK och nu står det klart att hon förlänger kontraktet även över kommande säsong meddelar JIK i sitt pressmeddelande.

Tränare Robert Nordlund kommenterar: – Johanna har haft en rätt trasig säsong som störts av en trasig fot och lite sjukdomar, men nu är hon äntligen hel och frisk och det ska bli spännande att följa hennes utveckling nu när hon kan köra en full försäsong. Johanna är en spelare med stor potential och en enorm drivkraft som kan nå långt bara hon får vara hel och frisk.

Huvudpersonen själv, Johanna Jäderland kommenterar: – Det känns jättekul och jättespännande att fortsätta i JIK. Jag är ute efter revansch inför nästa säsong eftersom jag varit borta stora delar av denna pga. skada och sjukdom. Jag trivs väldigt bra i laget och jag är väldigt stolt över att spela i JIK och hoppas göra det under en lång tid framöver.