DELA
David Gillek Mullsjö AIS Foto: mullsjoais.se

David Gillek, till vardags stjärna i SSL-laget Mullsjö AIS har fått en ny roll utanför planen som föreningskonsulent hos Västergötlands Innebandyförbund skriver förbundet på sin sida.

David Gillek är till vardags en av stjärnorna i SSL-laget Mullsjö AIS där han är en av de största profilerna. Nu står det klart att David kommer att gå tuffa ronder även utanför planen, då han under onsdagen nyanställdes som föreningskonsulent hos Västergötlands Innebandyförbund, där han kommer att ansvara för föreningsutvecklingen och införandet av SIU inom distriktet.

David kommer med sin erfarenhet och sitt kunnande inspirera ledare och föreningar till att utveckla sin och föreningens verksamhet positivt, säger Pernilla Bernhardsson, ordförande Västergötlands Innebandyförbund till förbundets hemsida.