Hem Innebandy Ny målvakt klar för JIK

Ny målvakt klar för JIK

73
0
DELA
Elin Pettersson JIK Foto: JIK

Idag kan vi presentera en ny målvakt i Elin Pettersson. Elin spelade förra säsongen i Västra Mälardalen som gjorde en riktigt stark säsong och lyckades ta sig till SSL-kvalet men där var JIK numret för stort men nu följer Elin med JIK upp i SSL och kontraktet är skrivet på två år meddelar man i sitt pressmeddelande.

Tränare Robert Nordlund kommenterar: – Det känns fantastiskt kul att Elin valt att skriva på, hon är en väldigt målmedveten person som är redo att satsa. Hon stod alla tre kvalmatcher för Västra Mälardalen mot oss och hon var verkligen ett monster så vi vet att vi får en ytterst kompetent målvakt som verkligen spetsar till konkurrensen på målvaktssidan.

Elin Pettersson kommenterar: – Jag har alltid haft målet att spela SSL och när chansen kom var jag tvungen att ta den. Sen att det ska ske i Jönköping känns jätte bra! Har fått ett bra intryck av föreningen och laget så ska bli kul att få spela här nästa säsong.