DELA

HC Dalen fortsätter att bygga laget inför kommande säsong och nu meddelar klubben i sitt pressmeddelande att man har gjort klart med assisterande tränare och det blir Stefan Fredriksson.

Stefan Fredriksson blir ny assisterande tränare i HC Dalen och det är en 31 åring som ersätter Albin Blomqvist som lämnat för Malmö. Stefan kommer från Karlskrona och började sin aktiva karriär där. Han har också spelat för bl.a Kallinge, Nässjö och Kalmar som aktiv.

Han började sitt första tränaruppdrag i Kallinge/Ronneby IF 2 där han var två säsonger. Närmast kommer han från Kalmar där han varit huvudtränare i två säsonger och var med och tog upp laget till Division 2.

– Det känns bra att vi breddat vår ledarstab med Stefan. Vi får in en ledare som är väldigt driven och engagerad och som kommer in med nya ögon i vår verksamhet säger Pelle Gustafsson.