Hem Hockey ETTAN - Div. 4 HC Dalen har allt i egna händer

HC Dalen har allt i egna händer

374
0

Med tre matcher kvar innan juluppehållet ligger Dalen fortfarande kvar på en femte plats som leder till Allettan efter jul. De fem första lagen i södra serien slås ihop med de fem första i östra.

Dalen har tre poäng tillgodo på Tranås som nu ligger nedanför strecket. Laget har gjort en mycket bra säsong trots att spelet hackat något de sista omgångarna, en del beroende på sjukdomar och skador på viktiga spelare.

Nu på onsdag tar man emot Vimmerby hemma i SkandiaMäklarna Center. Vimmerby ligger på en tredje plats med tre poäng mer än oss. I denna viktiga match har HC Dalen sin årliga publikmatch med fri entré, genom ett samarbete företag och privatpersoner som betalar entrén, just nu har klubben vi 180 partners.

Till denna match har man dessutom med två spelare från HV71:s J20, backen Edwin Johansson som redan gjort 5 matcher i Dalen och forwarden Joakim Stjern Svensson, även han med 4 matcher i hockeyettan men då i Skövde. Båda spelarna har SHL meriter denna säsongen.

Calle Jonsson HC Dalens ordförande i klubbens pressmeddelande: — Laget har så här långt gjort en det mycket bra! Nu när det drar ihop sig till slutspurten till Allettan så bjuder sponsorerna på Fri Entré, tajmingen kunde inte vara bättre! Varmt välkomna till SkandiaMäklarna Center.

Pelle Gustafsson, HC Dalens tränare säger i samma pressmeddelande: — Vi har allt i egna händer och det är bara att gilla läget och ta utmaningen.