Hem Junior Tung förlust för J-Södra U17

Tung förlust för J-Södra U17

326
0
J-Södra U17 Peter Andersson under Futsal SM Foto: SmålandsSporten

J-Södra U17 gästades under onsdagskvällen av IFK Göteborg U17 hemma på Jordbrovallen i Jönköping. Efter 90+ spelade minuter, stod till sist IFK Göteborg som segrare med 4-0. Vi lyssnade med J-Södras tränare Peter Andersson om hans tankar efter matchen.

Hej Peter. Om du summerar matchen kort, hur går tankarna?
En alldeles för svängande fotbollsmatch för vår del. Göteborg är stora, fysiska och väldigt raka i sitt spel. Något vi får kämpa med matchen igenom och har svårt att lösa det idag tyvärr.

Vad var positivt resp. mindre positivt idag?
Vi är inte nöjda med varken prestation eller resultat idag. Visst finns det några bra saker vi gör – skapar ett par bra lägen att göra mål på, men överlag är vi inte tillräckligt bra idag. Vi hamnar i liknande spel som blåvitt lirar och då är dem bättre än oss. Som lag behöver vi vara starkare i vår tro på vår spelidé och lösningsorienterade på planen.

Nu har ni Halmstad i nästa match. Vad ska ni ändra på inför mötet med dem?
På lördag är en ny match och varje match är unik. Halmstad spelar annorlunda än blåvitt så det blir en annan utmaning. För vår del gäller det att sätta vårt spel från början & göra det vi är bra på matchen igenom.

Läs även J-Södra U17 säkrade avancemang